NAŠE STORITVE

Vprašajte za ponudbo

Krovstvo in kleparstvo

Vemo, da ima streha zelo pomembno vlogo pri hiši zato se ji maksimalno posvetimo. Smo skrbni in pozorni pri njeni izdelavi. Na voljo smo vam za izdelavo nove strehe ali adaptacijo stare.

Da bo vaša streha popolna, so potrebni tudi snegolovi, dimniške kape, žlebovi, zaključki na žlebovih, žlote, odtočne cevi, odtočna kolena, odtočni kotlički in po potrebi tudi zaščita pred golobi. Strokovno vam svetujemo, da se lažje odločite.

Montaža strešnih oken

Vgradnja strešnega okna je lahko bi rekli še  pomembnejša kot je vgradnja stenskega okna. Za strešna okna se odločamo v mansardah oziroma v primeru nezadostne količine svetlobe.

Ker gre za preboj v strehi je izrednega pomena pravilna montaža strešnega okna saj lahko v nasprotnem primeru pride do velike toplotne izgube ali zamakanja. Prav tako je ta element najbolje izpostavljen zunanjim vplivom iz okolja.

Adaptacija ostrešij 

Streha poleg tega, da ščiti naš dom izžareva tudi varnost in lepoto. Ker prenaša različne vremenske vplive čez leta pride tudi čas, ko se moramo odločiti in zamenjati ali adaptirati staro dotrajano ostrešje.

Naj bo vaš dom varen, lep in suh.

Kovinske konstrukcije

Potrebujete nadstrešek, ograjo, stopnišče …?

Ste na pravem mestu.

Že vrsto let izdelujemo in montiramo kovinske konstrukcije kot so ograje, nadsteški, kovinske stopnice …

Za več informacij smo vam na voljo.

NAŠE DELO V FOTOGRAFIJAH

Izdelava nadstreškov Špikmont2
Kovinske ograje Špikmont
Krovstvo in kleparstvo Špik mont5

Pišite nam

ŠPIK MONT D.O.O.

Špikova ulica 19, 4000 Kranj

spik.mont@gmail.com